Låt oss presentera Amanda Hedberg!

Möt Amanda, en fena på både UX- och UI-design som har koll på alla små detaljer som får oss vanliga dödliga att tänka "hur har jag klarat mig utan detta?".

Låt oss presentera Hillewie Dahlin!

Hillewie är West Arts solstråle, alltid glad och positiv. Sommaren 2022 tog hon examen från Jensen Yrkeshögskola med inriktning mot Front-end-utveckling. Sedan dess har hon arbetat som Junior Developer på West Art med fokus på app- och webbutveckling.

Låt oss presentera Michaela Illiminsky!

Michaela är en av West Arts nya säljare och projektledare. Efter 15 års erfarenhet av att driva event- och mässprojekt av olika slag och storlek, nationellt och internationellt, bestämde hon sig att det var dags att vidga sina vyer och prova på någonting nytt.

Låt oss presentera Mikael Westman!

Säg hej till Mikael, vår alltid glada och skämtsamma produktionsledare! Mikael, som vet lite om mycket angående företagets verksamhet, är ofta den person vi kollegor i första hand vänder oss till när vi är osäkra på vem vi kan prata med om ett visst projekt eller då vi har en allmän verksamh...

Låt oss presentera Christoffer Mossberg!

Christoffer (eller Mossan som vi kallar honom) har jobbat som systemutvecklare på West Art i 13 år. Hans dagliga arbete idag består till största del av att utveckla och underhålla olika webbaserade systemlösningar.

Låt oss presentera Stefan Juhnell!

Den tredje delen i West Arts tre-enighet av ägare är Stefan. Stefan har varit med från början, han var en av oss tre som stod och kaklade källaren där West Art föddes.

Låt oss presentera Klas Zettergren!

Klas är en av dom stabila hörnstenarna på West Art. En trygg och erfaren projektledare och säljare som löser allt åt dig. Dessutom är han vår VD!

Låt oss presentera Christoffer Sandberg!

Låt oss presentera den första mannen som satte sin fot på West Art - Christoffer!