Virtuella bakgrunder i videomöten påverkar trötthet

Har ni sett SVT:s nyhet om vad som är den ultimata bakgrunden i ett onlinemöte? En ny studie undersöker hur olika virtuella bakgrunder i onlinemöten påverkar graden av utmattning.

Vi är stolta att presentera vårt senaste samarbete - Ex-Change Parts

Vi glada över att ha fått möjligheten att arbeta med Ex-Change Parts för att skapa deras nya grafiska profil och hemsida. Vi har tagit fram en unik och modern hemsida och identitet, som verkligen fångar essensen av Ex-Change Parts.

West Art har haft det stora nöjet att hjälpa Vibratec med deras nya hemsida!

Med en AI-driven översättningsfunktion och en toppmodern sökfunktion är vi säkra på att deras besökare kommer att ha en förstklassig upplevelse. Och vi får inte glömma en shout out till deras briljanta AD som designat sidan och projektledare som fått allt att flyta – vilket samarbete!

Trodde du att vi bara byggde webbar?

Vi är grymt stolta över att ha arbetat tillsammans med SimWay AB i samband med leveransen av deras simulator för lerduveskyttespel “Clayshot” till Spinners i Plymouth, Storbritannien!

West Art blickar framåt:
 AI som förändringskraft inom webbutveckling
och design

Vi lever i en tid där tekniken utvecklas i en rasande takt och vi på West Art är alltid angelägna om att hänga med i svängarna. På senare tid har vi fokuserat mycket på artificiell intelligens (AI) och hur vi kan använda den för att förbättra vårt arbete inom webbutveckling och design.

Kommer AI byta ut mig på jobbet?

Det är mycket buzz nu kring AI, närmare bestämt ChatGPT. ChatGPT är en konversations-AI gjord för att kunna chatta med människor. Den bygger sina svar på data den skrapat från internet. Den är revolutionerande för att den samlar information och svarar på ett väldigt bra sätt, som får en att ...

Bli digital med ett microcip under huden

Med ett litet microcip i kroppen kan du öppna dörrar, mäta kroppstemperaturen, spara ditt covid-vaccinationsbevis och mycket mer. Uppemot 6000 svenskar har redan låtit sig chippas och fler kommer det sannolikt att bli. Det finns idag två olika typer av chip, NFC och RFID.